Nyári trendek az öltözködésben

A nyári időszak hivatalosan már elkezdődött, de mivel a koronavírus kitörése miatt karantént rendeltek el, ezért a nyári trendek viselése némiképp időben kitolódott. A jelenlegi helyzetből a legjobbat kell kihozni az öltözködés terén és nyilvánvalóan alkalmazkodni kell a megváltozott körülményekhez. Ha a nyári gardróbunk kissé hiányos, nem kell aggódni, mivel a divat áruházak, szaküzletek, webáruházak készleteit felkészítették erre a pillanatra.

Mint minden szezon kezdetén, a szerkesztők és a stylistek a közelmúltban visszatekintettek a korábbi stílusokra és trendekre. Ezen a nyáron is hódítanak a virágminták, valamint a fodrok és a puffos ujjak. A nyári szezonban találkozhatunk flitter kiemelkedéssekkel, melyek mind a ruhák, mind pedig felső ruházat kiegészítői lehetnek. A puffos ujjak már a tavalyi szezonban újjáéledtek, de az idei év jelenti ennek divatnak a kiteljesedését.

Semmi esetre sem új jelenség, a húzózsinór megjelenése a mindennapi ruházatban. Legyen az rövid vagy a hosszabb nadrág, a felső részükön megjelenik különböző színekben az összekötő zsinór, mint divatelem. Ugyanez elmondható a kabátok, dzsekik derekáról, illetve kapucnijáról.

A kabátok, nadrágok és táskák fontos kiegészítői a fémek és a bőrök. Javasoljuk, hogy a külső megjelenés során viszonylag ügyeljünk ezen kiegészítők mérsékelt használatára, hiszen egy-egy szegecs, vagy bőr feldobhatja az öltözékünket, de túlzott használata megváltoztathatja külső megjelenésünk stílusát. A klasszikus stílus mellett létezik ezeknek nőies kivitele, amelyek enyhítik a gyakran androgén fémes megjelenést.

A magas derék évek óta uralja a divatot, ám ezen a nyáron a fazonok sokkal lazábbá válnak, alacsony szintű szabással a középpontban. Párosítsuk elegáns cipővel, hogy elkerüljük a túl hanyag megjelenést.

Az energikus minták erőteljes módon visszatérnek ebben a szezonban. Óriási virágos, színes árnyalatokkal és túlméretezett pöttyös pontokkal átveszik az idény trendjét.

Az idei szezon újdonságokkal is szolgál. A bonyolultabb mintákkal és a szabálytalan hímzéssekkel érdekesebbé válik a megjelenésünk.

A puffos ujjak, a fodrok, a szegecsek és bőrök kiváló lehetőséget teremtenek ahhoz, hogy különleges textúrát és formát adjanak az egyébként egyszerű ruhához, viselésükkel minden darab csúcsminőségűnek tűnik.


© Minden jog fenntartva.